TERUGBLIKJE OP DE KERST 2020

 

De kerstdagen waren zonnig met een strakblauwe lucht.. Deze foto boven met Sandy, wij, Rolf en Pieter.

 

Sandy kwam de eerste kerstdag in de middag en we hebben een heerlijk kerstdiner gehad bij Basta!! Het was er erg rustig, gelukkig, omdat de meeste mensen al smiddags geweest waren. Zo kregen we alle aandacht en dat was mooi!!

De tweede kerstdag maken we allerlei verschillende tapas.                 Rolf en Pieter zijn onze gasten. Onze tapas zijn als volgt:

-gamba cocktail in saus met stukjes sinaasappel en mais.   -bloemkoolsoep met toefje prei en gorgonzola kaas. -quisse met verse groenten. -bruschettas met verschillende toppings (paprika ui en tonijn advocado) -taartje van aubergine, mozzarella en tomaat. -toetje van versgemaakte tiramisu ( wat letterlijk betekent: maak mij blij). -en om nog de gaatjes te vullen, -verschillende Franse kaasjes met glaasje port.

We zitten lekker buiten in de zon, om 16 uur wordt het wat frisser en gaan we naar de serre. Sandy heeft leuke spellen meegenomen dus onze kerst is geslaagd!!

De volgende dag een heerlijke strandwandeling gemaakt. Even moeder-dochter gesprekken en dit hebben we bekrachtigd met een heerlijke visschotel en een koel glas witte wijn..

EEN MOOIE JAARWISSELING VOOR IEDEREEN……en

NU OP NAAR HET NIEUWE JAAR!!..

One Response to “TERUGBLIKJE OP DE KERST 2020”

 1. Greet schreef:

  Een goed nieuwjaar wensen we jullie ook.
  Het ziet er echt gezellig uit..
  En heerlijk dat Sandy er weer even was.
  Erg leuk om zo je verhaal te schrijven.
  Je kan er later misschien een boekje van maken.
  Mijn zus als schrijfster… schilderes…..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.