EN TOEN WAS DE REIS GEANULEERD

Greet , Erna en Corry zouden hier bij mij in Denia komen van maandag de 16e maart tot de 25 ste. Net als vorig jaar, toen we een fantastische tijd hadden met elkaar.

Maar in het begin van de week had ik al een beetje mijn twijfels. Na China en Italië kwam het virus ook al in een rap tempo deze kant op. Vooral in Madrid was het zich snel aan het ontwikkelen. Ja, en de meisjes vallen toch alle 3 ( behalve ik, ik ben nog jong hm,hm)  in de risicofactoren qua leeftijd en gezondheid. Corry had al contact gehad met haar arts, en die zei ook dit bovenstaande, maar beslissen moest ze zelf doen.  Erna zag er geen gevaar in en toen ik Greet wilde bellen stond ze ook op het punt om net met mij te contacten. Dus dat was telepathie. Toen hebben we het na overleg toch gecanceld. Beter voor alle partijen. Maar goed ook want de dag erna viel de lockdown. Anders hadden ze een groot risico gelopen en we hadden geen kant opgekunt wat een autorit en uit eten betrof.

Dus jammer, maar daar moeten we het mee doen. Ik had de kamers voor de meisjes al klaar. Robert zei al dat is wel vroeg, maar ja ik dacht klaar is klaar. Dus dat hebben we de volgende dag weer in zijn originele staat gebracht.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.