DE VERHUUR VAN 2023

JULI EN AUGUSTUS

Sinds vorig jaar verhuren we nu alleen in de maanden Juli en Augustus. Dan zijn we nog lekker lang zelf in het huis en deze maanden zijn de topmaanden om te verhuren. En dat ging goed dit jaar. We hadden een plan. Robert zou in Juli er op uit gaan en ik zou de verhuur regelen en in Augustus andersom. Ik was dus begin augustus naar Nederland vertrokken. Wat schetst mijn verbazing>>>>> alleen maar regen en regen. Na 5 dagen had ik er zo genoeg van en dacht waar ben ik mee bezig?? Dus vroeger dan geplant een reis terug naar de zon geboekt. Heerlijk. Maar wat niet in mijn planning zat: dat ik na 3 dagen in Spanje corona kreeg en pittig. Het begon met een kater gevoel misselijk en hoofdpijn. Maar daarna koorts. Iedereen kan het denk zelf wel invullen hoe je je dan voelt. Belabberd. Na 14 dagen was ik aan de beterende hand. Daarna ontdekte ik dat mijn haar met elke streek vd borstel zo ontzettend uitviel. Ik heb mijn bloed daarom laten controleren om te controleren wat er de oorzaak van zou kunnen zijn. En wel.. groot vitamine c tekort. 2 maanden slikken. Na 3 maanden was het over, was de vit c op peil en viel mijn haar niet meer uit. Nu krijg ik weer nieuw haar zie ik, maar voor het zo lang is als nu ben ik we een paar jaartjes verder. Het haar groeit nl 1 cm in 1 maand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.