JANUARIE.. HOE BEGON DIT NIEUWE JAAR!!?

De jaarwisseling is natuurlijk rustig verlopen! Geen DJ die discomuziek liet horen en iedereen gek kon maken! Nee rustig met hapje en kekker wijntje zijn we overgegaan naar het nieuwe jaar 2021. Ik heb al eerder door laten schemeren dat het geen gezapig jaartje wordt. Nee, het is een jaar met nieuwe stappen zetten en vol veranderingen! Mijn lijfspreuk gaat uitkomen, weten jullie het nog: LEVEN IS TELKENS OPNIEUW BEGINNEN.

 

In de eerste week is onze vriendin Maite uit Barcelona gekomen en 7 daagjes bij ons gelogeerd. Ze vind het altijd heerlijk als ze de Casita kan bewonen. Maite is een Yoga teacher, is daarvoor in India geweest om lessen te volgen en ze is THE BEST!! Het is grappig, dit zegt ze vaak. Ze kan goed koken, maakt dan altijd mooie gerechten voor ons. Ze is dan zelf altijd zo verbaasd over het resultaat, dat ze zegt: “This is the best I ever made!!!!

Heerlijk India’s gegeten, de laatste avond van Maite.

Maite in yoga stand!!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.